Onze producten

LUKOIL staat garant voor producten van topkwaliteit, op basis van eerlijk advies en zorg voor de klant. LUKOIL hanteert immers de strengste kwaliteitsnormen voor haar brandstoffen en oliƫn, in de hele productieketen. Doordat wij de hele keten van ontginnen, produceren en raffineren beheren, kunnen we op elk niveau kwaliteitscontroles uitoefenen en onze klanten de allerbeste kwaliteit garanderen.

Brandstoffen

Onze brandstoffen zijn milieuvriendelijk en bevatten hoogwaardige technologische additieven die de motor van uw voertuig of uw installatie beschermen en schoonhouden.

Lees meer over onze brandstoffen

Specialiteiten

LUKOIL biedt ook een ruim assortiment specialiteiten dat aan de hoogste eisen van professionele klanten voldoet.

Lees meer over onze specialiteiten

LUKOIL-raffinaderij in Zeeland

Een groot deel van onze brandstoffen komt van de Zeeland Refinery in Vlissingen, een joint venture van LUKOIL en Total. De Zeeland Refinery verwerkt ruwe aardolie tot brandstoffen en grondstoffen voor de chemische industrie. Alle producten worden ontzwaveld, zodat ze minder belastend zijn voor het milieu. De kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door een geavanceerd besturingssysteem van de processen.

De Zeeland Refinery behoort tot de beste raffinaderijen in Europa als het gaat om betrouwbaarheid, productiviteit, veiligheid en milieu.