Al onze stations

Op uw navigatie
Installeer ons netwerk op uw navigatie
Met de LUKOIL Classic Fleet Card tankt u altijd tegen de scherpste prijs!

U beheert een wagenpark van minder dan 5 voertuigen en u wilt de scherpste prijs op de markt? Kies dan voor de LUKOIL Fleet Card. Op de koop toe bespaart ze u een hoop administratief werk en is ze daarom de slimste oplossing van eenmanszaak tot MKB tot grote onderneming.

Reken in ons hele LUKOIL netwerk op een contractuele korting van 10 cent per liter, met uitzondering van dealerlocaties. Krijgt u bij uw LUKOIL station een hogere korting, dan factureren wij u tegen de laagste prijs.

Ontdek uw korting met de Fleetkaart

Kies uw brandstof

Kies het station waar u meestal tanktBereken uw persoonlijke korting

Daarbovenop profiteert u nog van tal van extra voordelen

Alles is GRATIS

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de Fleet Card en de bijbehorende diensten.

Uitstel van betaling

U krijgt gratis krediet. Hoe vaak u ook tankt, u betaalt slechts 1 keer per week.

Eén tankkaart – 670 stations

Toegang tot een netwerk van 260 LUKOIL stations en 410 partners stations in de Benelux. Kiest u voor een LUKOIL tankkaart Nederland dan kunt u naast onze LUKOIL stations ook terecht bij onze partnerstations, waaronder TAMOIL en D.C. Berkel (Truck Easy,...).

Gedetailleerde facturatie

Dankzij de wekelijkse factuur heeft u altijd een up-to-date en nauwkeurig beeld van uw verbruik (voor Benelux: halfmaandelijkse facturatie).

GRATIS toegang tot LUKOIL Card Online

U vindt er een overzicht van alle brandstoftransacties, in realtime en zonder meerkosten. Een handige controle-, analyse- en rapporteringstool! U kunt er ook de verbruikslimieten per kaart, per dag, per week en per maand instellen.

Persoonlijke service

Vragen? Onze afdeling Fleet staat van maandag tot vrijdag voor u klaar. Bel 043 - 352 32 57 of stuur een e-mail naar lukoilfleetnl@eu.lukoil.com.

Vraag nu uw gratis offerte aan voor

Een LUKOIL tankkaart Nederland Een LUKOIL tankkaart Benelux